Dos dels millors pianistes del món, a l'Auditori de Castelló de la Plana

Javier Perianes i Grigori Sokolov hi actuaran aquest mes d'abril

per NLV

Cultura

Grigori Sokolov
Grigori Sokolov | GVA

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha programat a l'Auditori de Castelló de la Plana dos dels millors pianistes del món, Javier Perianes i Grigori Sokolov.

Aquest divendres 9 d'abril, a les 19.30 hores, serà el torn de Javier Perianes, tot un referent internacional. «Un pianista de gust impecable i refinat, dotat d'una extraordinària calidesa sonora», segons The Telegraph

El programa de Javier Perianes per a aquest concert està compost per les peces de Beethoven Sonata per a piano núm. 12, en la bemoll major, op. 26; Chopin, Sonata per a piano núm. 2, op. 35, en si bemoll menor; Granados, Goyescas, i Liszt, Funerals -Harmonies poètiques i religioses-.

D'altra banda, el prestigiós pianista rus Grigori Sokolov hi actuarà el pròxim 28 d'abril a les 19.00 hores. Aquest artista és universalment admirat pel seu «perfil visionari, la seua espontaneïtat fascinant i la seua inflexible devoció per la música».

Sokolov interpretarà obres de Chopin, Four polonaises, i Rakhmàninov, 10 preludes op. 23.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací.