Bombas Gens organitza un taller familiar sobre l'obra de Juan Uslé

per NLV

Cultura

Taller Mara Ases
Taller Mara Ases | Fundació per Amor a l'Art

Bombas Gens organitza un taller familiar sobre l'exposició Ull i paisatge, de Juan Uslé, aquest dissabte 10 de març a les 10 hores. Una activitat dissenyada per l'artista plàstica Mara Ases, en col·laboració amb el ballarí Andreu Ases. Els participants podran assistir, de forma gratuïta, apuntant-se en la web i treballaran l'expressió corporal i l'expressió plàstica. Amb aquesta combinació podran, així mateix, desenvolupar la seua creativitat a través de les curioses relacions entre el cos i la veu, el color i la forma o l'abstracció i els sentiments. Aquesta experiència farà que entre tots construïsquen un objecte artístic.

Amb aquesta proposta s'obri una nova línia de treball en l'àmbit dels tallers familiars i escolars vinculats tant a les exposicions del centre d'art com als espais patrimonials, com són el jardí, la bodega de l'alqueria del segle XV i el refugi de la guerra civil.

Aquests tallers estan dissenyats per artistes o agents culturals que reforçaran i ampliaran vincles amb les universitats de la ciutat, possibilitant experiències de treball. I és que un dels objectius de Fundació Per Amor a l'Art és el de promoure les relacions entre l'àmbit acadèmic i el centre d'art.

Mara Ases és llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica València, universitat en la qual el 2018 també va obtindre el títol de Màster de Producció Artística. Eixe mateix any va ser seleccionada per l'Ajuntament de València per a desenvolupar la Residència Artística Cartografies Nòmades en el IES Benicalap.

El 2019, el Consorci de Museus va seleccionar el seu treball Pensar i Construir. El Fotollibre com a contenidor de l'experiència col·lectiva per dur a terme una nova residència artística en l'IES Districte Marítim. En l'actualitat treballa per a la Fundació SAMS d'assistència social a persones amb malaltia mental.

Per la seua banda, Andreu Ases va començar els seus estudis de dansa als 8 anys en el Conservatori Professional de Dansa de València, on en l'actualitat cursa l'últim curs dels estudis professionals de dansa contemporània. Enguany ha sigut seleccionat en la primera ronda per a poder continuar el pròxim curs la seua formació en La Manufacture, prestigiosa universitat d'Arts Escèniques en l'especialitat de Dansa Contemporània, de la ciutat de Lausanne.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací.