L'exposició «El poder de les sèries», a Las Naves

El centre d’innovació de l'Ajuntament de València es converteix en nova seu del festival LABdeseries

per NLV

Cultura

L'exposició «El poder de les sèries», a Las Naves
L'exposició «El poder de les sèries», a Las Naves

El festival LABdeseries desembarca enguany a Las Naves, centre d’innovació de l'Ajuntament de València, amb l'exposició El Poder de las Series. La mostra explora la rellevància que han pres les sèries en la societat actual i com s’han convertit en un element capaç d’influir en els nostres comportaments i rutines.

La segona edició d’aquesta cita cultural a València posa en valor aquestes produccions que han modificat les nostres converses, els nostres referents, els nostres consums i la disposició del nostre temps lliure. Entre les activitats programades, hi haurà un recorregut per les seqüències i icones més emblemàtiques de les sèries del segle XXI a través de vídeos, il·lustracions i una pintura mural realitzada ex profeso pels il·lustradors Núria Tamarit i Elías Taño.

Moments audiovisuals que han quedat en la memòria de tots els espectadors de títols ja clàssics com Breaking Bad, The Walking Dead, Doctor Who o El Ministerio del Tiempo se citen en aquesta exposició que també recorda personatges i objectes que qualsevol serièfil sabria reconéixer. La proposta es completa amb textos d'analistes de televisió com Alberto Rey, Paloma Rando, Enric Albero o Sergio del Molino, que posen en context tots aquests elements.

La mostra està comissariada per David Brieva, Mikel Labastida i Àuria Ortiz, directors del LABdeseries, el festival de sèries de València, que enguany se celebra en la Filmoteca, la Mutant i Las Naves. Aquesta última seu acollirà també, el dimecres 21, una sessió de DJs amb realitat virtual de sintonies de sèries, un concurs en què podrà participar el públic, dins del projecte Sono·lab de Las Naves.

Tots dos actes comptaran amb aforament reduït i podran ser seguits a través de streaming, prèvia inscripció a la web de Las Naves 

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací