El curt valencià «¿Me puedes ayudar?» guanya el Premi del públic en un festival a Los Angeles, Califòrnia

per EP / NLV

Cultura

El curt valencià '¿Me puedes ayudar?' guanya el Premi del Públic en un festival a «Los Angeles, California»
El curt valencià '¿Me puedes ayudar?' guanya el Premi del Públic en un festival a «Los Angeles, California»

El curtmetratge valencià ¿Me puedes ayudar? ha guanyat el Premi del públic en la tercera edició del Detectiu Crime Thriller Film Festival The Crime Story Fest 2021, de Los Àngeles, a Califòrnia.

La pel·lícula s'ha projectat aquest cap de setmana en el certamen estatunidenc que, a causa de la pandèmia, va celebrar el lliurament de premis en línia. El curt ha aconseguit el guardó en una gala en què els espectadors podien comentar i votar per streaming les produccions participants.

El projecte liderat per Alfredo Montesinos i Victoria Avinyó, que també donen vida a dos dels protagonistes, veu reconegut el seu treball després d'estrenar-se en el VIII Cicle d'Autors en Curt de EDAV i SGAE, i de passar pels festivals d'Altrimondi (Itàlia), Parapacurts (Sabadell), Barciff (Barcelona) i.

«És molt bonic rebre un premi del públic, la sorpresa ha sigut rebre'l d'un públic que no comparteix el mateix idioma», comenta en un comunicat Alfredo Montesinos. «Costa molt que et donen un espai per a arribar als espectadors i aquest tipus de festivals ajuden molt a donar visibilitat als treballs que se n'ixen del circuit comercial, cosa que s'agraeix enormement», apunta Victoria Avinyó.

 

Agermana’t

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací