El Govern de Catalunya subscriu un conveni amb la Generalitat Valenciana per promoure el turisme de forma conjunta

Es crearà una comissió de seguiment amb tres representants de cada govern que canviarà de direcció cada any

per ACN / NLV

Política

La consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya en funcions, Meritxell Budó  |  ACN
La consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya en funcions, Meritxell Budó | ACN

El Govern de Catalunya ha aprovat subscriure un conveni amb la Generalitat Valenciana per promoure accions conjuntes en l'àmbit del turisme. Segons els acords del Govern català publicats aquest dimarts, l'objectiu d'aquesta proposta és «potenciar intercanvis d'informació i experiències» i «compartir indicadors que permeten millorar els sistemes de gestió turística». Per poder desenvolupar les actuacions previstes, es crearà una comissió de seguiment formada per tres representants de cada comunitat, un dels quals tindrà el rang de director general. El seu mandat durarà un any natural i canviarà de manera rotatòria. Durant el primer exercici el càrrec estarà ocupat pel director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya. 

Més enllà de l'acord anunciat aquest dimarts, Catalunya i el País Valencià ja col·laboren des del 2006 per consolidar un model de turisme responsable i competitiu. Per altra banda, formen part de la Xarxa Europea per a un Turisme Responsable i Competitiu NECSTour, que Catalunya presideix des de l'any 2015.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací