Escola Valenciana presenta els 3 projectes seleccionats a EscolaLAB

EscolaLAB és la plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles iniciatives culturals i socials de promoció del valencià, impulsada per l’entitat

per NLV

Cultura

Escola Valenciana presenta els 3 projectes seleccionats a EscolaLAB
Escola Valenciana presenta els 3 projectes seleccionats a EscolaLAB

Escola Valenciana ha fet públiques les tres iniciatives seleccionades en la primera convocatòria de projectes d’EscolaLAB, la plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles, de forma col·lectiva, iniciatives culturals i socials de promoció del valencià, impulsada per l’entitat.

Per a aquesta primera convocatòria, s'han seleccionat tres projectes de caràcter cultural, musical, audiovisual o socials, que intentaran assolir finançament perquè prosperen. Les iniciatives són L’squad d'Aitor i Júlia (Tresdeu), Un Món de Paraules 2.0: El valencià és divertit (ItBook), i Guillem, nosaltres no t’oblidem (Associació Cultural Bassot).

Segons Escola Valenciana, «EscolaLAB és molt més que una plataforma de micromecenatge, ja que també ofereix assessorament i formació especialitzada». L’entitat cívica ha posat al servei dels projectes proposats la seua «experiència logística perquè puguen tirar endavant amb les màximes garanties d’èxit».

Per això mateix, s’han organitzat diferents sessions formatives que aborden tots els aspectes necessaris per a un projecte de micromecenatge». En aquestes sessions ha participat l’expert en micromecenatge Valentí Acconcia i s’han mostrat casos d’èxit com el de l’equip de «La Fallera Calavera» o de «Yo también leo».

Els projectes d’EscolaLAB arrancaran la recaptació de finançament el pròxim dimarts 20 d’abril i es podrà fer gràcies al suport tecnològic de Verkami a escolalab.org.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací