«Teatre a cau d'orella», a la Sala SGAE de València

per NLV

Cultura, InfoLlibres

«Teatre a cau d'orella», a la Sala SGAE de València
«Teatre a cau d'orella», a la Sala SGAE de València

Sota el títol Teatre a cau d’orella, l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Fundació SGAE oferiran a la Sala SGAE Centre Cultural de València un cicle d'audicions dels enregistraments sonors dels dotze textos teatrals escrits en les dues primeres convocatòries del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera de l'IVC.

Entre el 19 d'abril i el 26 de maig, tots els dilluns i dimecres, els assistents podran gaudir d'audicions de cadascuna de les obres nascudes en els dos primers Laboratoris de Dramatúrgia, dirigides, interpretades i enregistrades per reconeguts professionals de la nostra escena. A més, després de cada audició se celebrarà un col·loqui en el qual intervindrà part de l'equip artístic que ha intervingut en cadascuna.

El cicle Teatre a cau d’orella començarà dilluns 19 d'abril amb el text Sombras de Germania, de Javier Sahuquillo, dirigit pel mateix autor i interpretat per Joaquin Notario, Toni Misó, Victòria Salvador, Miguel Ángel Romo, Josep Vicent Valero, Amparo Oltra, Rafa Segura, Santiago Martínez, Marc Servera i Maria Albelda.

Podeu consultar la resta de la programació a les webs de l'IVC i de la Fundació SGAE.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací