Tomàs de los Santos presenta un nou disc basat en poemes eròtics de Salvat-Papasseit

«La rosa als llavis» compta amb la col·laboració de l’actriu i directora teatral Elsa Tronchoni, que recita 6 poemes

per NLV

Cultura

 Elsa Tronchoni i Tomàs de los Santos
Elsa Tronchoni i Tomàs de los Santos

Tomàs de los Santos presenta el seu tercer treball, una obra basada en el llibre de Joan Salvat-Papasseit, El poema de la rosa als llavis. Una història amorosa entre una xica aprenenta i el poeta mestre d'amor. És un amor simple, que esdevé líric en la seua senzillesa i la llibertat amb què és expressat. 

El cantautor valencià ha musicat i interpretat 10 dels poemes del llibre i compta amb la col·laboració de l’actriu i directora teatral Elsa Tronchoni, que recita 6 poemes. La producció del disc està dirigida per Pau Romero Maestre.

L’espectacle conté una forta perspectiva dramatúrgica, similar a un musical, el que el converteix en una proposta arriscada, original i enriquidora. Una creació musical i lírica original i personal on el públic s’endinsa en un món alhora poètic, musical, teatral i visual. 

L'amor i l'erotisme són trets distintiu de la poesia de Salvat-Papasseit i El poema de la rosa als llavis ha estat qualificat d’un dels millors poemes eròtics de la literatura europea.

El concert de presentació serà al Festival Barnasants 2021, aquest divendres 16 d'abril a les 19:45, al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona.

Tomàs de los Santos és músic i compositor. Compta amb tres treballs d’estudi: Dones i dons (premi Ovidi Montllor 2014 al millor disc de cançó en valencià), Segona Mà (premi Ovidi Montllor 2017 a la millor cançó per Balconades) i La Rosa als Llavis. Es caracteritza per una obra de temàtica social i amb adaptacions musicals de poesia de diversos autors i autores. Ha  rebut el Premi Miquel Martí i Pol 2011 a la millor musicació d’un poema en llengua catalana al Certamen Terra i Cultura.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací