L'Homenatge a Ovidi Montllor arriba a Alcoi amb les entrades exhaurides

El Teatre Calderón acull aquest dissabte el cinquè i últim concert commemoratiu del 25è aniversari de les «vacances» de l'artista alcoià

per NLV

Cultura

L'Homenatge a Ovidi Montllor arriba a Alcoi amb les entrades exhaurides
L'Homenatge a Ovidi Montllor arriba a Alcoi amb les entrades exhaurides

L’Institut Valencià de Cultura ofereix aquest dissabte al Teatre Calderón d’Alcoi el cinquè i últim dels concerts d’homenatge a Ovidi Montllor. Les entrades es van exhaurir en les primeres 24 hores a la venda.

L' espectacle, que commemora el 25è aniversari de les «vacances» de l’artista alcoià, ja ha passat pel Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d’Alacant i per l’Auditori de Castelló de la Plana.

Els concerts s’han concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d’Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts a càrrec d’un planter de grups i solistes com Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés o Tardor, entre altres, a més de la presència en tots aquests concerts de Toti Soler, company i amic d’Ovidi Montllor.


La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha duta a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà els artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porca.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d’Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l’artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací