El Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears actua a Ondara

per NLV

Territori, Cultura

El Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears a Ondara
El Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears a Ondara

La Fundació Baleària ha organitzat un concert del Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a l'auditori municipal d'Ondara (la Marina Alta) aquest dissabte, 24 d'abril, a les 19.30 hores. Les obres que interpretarà la formació coral seran principalment de música clàssica.

Aquesta coral femenina inclou veus joves «i amb una qualitat vocal molt alta», tal com explica Ricard Pérez, gerent de la Fundació. «Ja les vam poder escoltar fa uns anys al Verger i ara tornarem a gaudir de la seua música a Ondara, on fa poc hem iniciat una nova Llotja de la Cultura», assenyala.

Per la seua banda, la directora del cor, Lídia Fernández, ha assenyalat que el seu treball vocal «té com a objectiu divulgar repertoris variats amb música que va des del renaixement fins a obres contemporànies, tant a capella com amb acompanyament instrumental». A més, El Cor de Dones estarà acompanyat al piano per Maria Antònia Gomis i a la percussió per Nico Amengual.

Es tracta del segon esdeveniment musical que la Fundació Baleària patrocina en aquesta localitat, d'acord amb el conveni que va signar l'entitat amb el consistori municipal per a facilitar l'intercanvi cultural. Aquest acord també inclou exposicions a l'espai municipal la Torre del Rellotge, on actualment es poden visitar l'exposició col·lectiva «Tancats» i la instal·lació «Simbiosi Marines», de Francesc Ramis.

L'entrada al concert serà gratuïta prèvia inscripció.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací