«Des de la platja de Madrid»: Ciudadanos per Alacant dona suport a Edmundo Bal amb un polèmic vídeo

per NLV

Política

«Des de la platja de Madrid»: Ciutadans per Alacant dona suport a Edmundo Bal amb un polèmic vídeo
«Des de la platja de Madrid»: Ciutadans per Alacant dona suport a Edmundo Bal amb un polèmic vídeo

Un grup de càrrecs i simpatitzants de Ciudadanos d'Alacant han volgut donar suport al candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid, Edmundo Bal, en les eleccions del pròxim 4 de maig amb un vídeo en què s'han referit a la ciutat d'Alacant com a «la platja de Madrid». Aquestes paraules han produit un allau de comentaris i reaccions a Twitter.

Aquesta concepció del País Valencià, sobretot de determinades destinacions turístiques de la costa, com una prolongació de Madrid no és nova i sembla que molts habitants de la capital de l’Estat i, malauradament, també del nostre territori la tenen ben assumida. De fet, fins i tot hi ha hagut intents de materialitzar-la. Justament aquest dilluns passat, Sebastià Carratalà recordava en la seua columna el projecte urbanístic «Metamadrid», una proposta presentada a la II Biennal d’Arquitectura de Rotterdam el 2015 que encaixava amb els deliris de grandesa dels governants madrilenys del PP i amb la seua visió del País Valencià. I també, cal dir-ho, amb la del govern de la Generalitat d’aquella etapa, també en mans del PP. 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací