Intersindical Valenciana es manifestarà per exigir polítiques socials i laborals contra la precarietat

per Intersindical Valenciana

Veus

Intersindical Valenciana es manifestarà  per exigir polítiques socials i laborals contra la precarietat
Intersindical Valenciana es manifestarà per exigir polítiques socials i laborals contra la precarietat

Aquest Primer de Maig, Intersindical Valenciana ha convocat manifestacions a Vinaròs, Castelló de la Plana, Alacant, Elx i València. Les manifestacions seran conjuntes amb altres sindicats i moviments socials que aposten per la necessària unitat d’acció i mobilització per combatre els efectes de la pandèmia i de les polítiques neoliberals. 

Intersindical considera que el Primer de Maig d’enguany té una significació especial per la situació social, laboral i econòmica que estan vivint les treballadores i treballadors i el conjunt de la societat valenciana. És per això que té un marcat caràcter reivindicatiu i unitari. En aquesta jornada exigim que la recuperació es faça en benefici de la classe treballadora i la majoria social. A més, instem el govern espanyol i la Generalitat a aplicar polítiques valentes i decidides per aconseguir-ho. En conseqüència, el lema triat pel Sindicat per al Primer de Maig ha estat “reconstruïm, transformem, guanyem drets!” 

Finalment, el Sindicat fa una crida a les treballadores i treballadors, siga quina siga la seua situació laboral –actiu, aturat, pensionista...- i a les valencianes i valencians per tornar a ocupar els carrers, tenint en compte totes les mesures de seguretat sanitària, per reivindicar una societat més justa i més lliure, sense desigualtat ni precarietat.

Intersindical ha fet públic un manifest per commemorar aquesta jornada de lluita. 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací