Cantó s'ofereix al pròxim líder del PP valencià per «ajudar en el canvi»

Ha dit que ho farà, «des d'on li diguen», per construir «una bona alternativa enfront del socialisme nacionalista i podemita»

per EP / NLV

Política

Toni Cantó  |  EP
Toni Cantó | EP

L'exportaveu de Ciudadanos a les Corts, Toni Cantó, s'ha oferit al pròxim «líder o lideressa» del Partit Popular valencià per ajudar, «des d'on li diguen», a construir «una bona alternativa enfront del socialisme nacionalista i podemita» que, al seu parer, governa al País Valencià.

Cantó ha dit que «els pròxims mesos veurem com avança el procés de primàries (del PP valencià), però la persona que siga elegida per liderar el partit pot comptar amb mi i, com sempre, des d'on siga, m'és igual». I ha afegit: «Posaré tota la carn en la graella i gastaré fins a la meua última gota d'energia perquè succeïsca el mateix que està passant a Madrid».  Segons ell, «l'eix que ha triat Isabel Díaz Ayuso és perfectament exportable a les pròximes eleccions autonòmiques».

Quan li han preguntat si té pensat concórrer a les primàries del PP valencià en el pròxim Congrés Regional, Cantó ha respost: «Jo no em posaré en el procés intern que està vivint ací el PP. Són processos que porten el seu temps i no sé com acabaran».

En tot cas, ha assegurat que té «claríssim» que la seua «vinculació» amb el País Valencià «és total». I ha insistit que farà «el que siga» per contribuir a crear una majoria «que permeta un canvi, que ja és hora».

Per a Cantó, «la molt probable victòria d'Isabel Díaz Ayuso» en les eleccions del 4M a la Comunitat de Madrid pot ser «una primera fase d'una eufòria que farà que molta gent crega que és possible».

No obstant això, ha reconegut que no té «ni punyetera idea» de com serà la seua vida a partir del 5 de maig. «Com a actor és una sensació a la qual estic acostumat», ha conclòs.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací