Carlos Mazón, d'aspirant a Eurovisió a candidat a la presidència del PP valencià

per NLV

Política

Carlos Mazón, d'aspirant a Eurovisió a candidat per la presidència del PP valencià
Carlos Mazón, d'aspirant a Eurovisió a candidat per la presidència del PP valencià

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha traslladat aquest dilluns a la direcció estatal del Partit Popular que no es presentarà al congrés autonòmic del PP.

L'anunci s'ha produït mesos després d'especulacions sobre el seu futur i les preferències de Madrid per a la direcció del PP valencià, encara que ella havia anunciat públicament en reiterades ocasions la seua intenció de repetir en el càrrec, i després d'una setmana en la qual Bonig ha reduït la seua agenda al mínim, i s'ha limitat a participar en els actes institucionals com a síndica a les Corts, càrrec sobre el qual no hi ha cap referència en el comunicat oficial.

Mentrestant ressona per succeir-la el nom de Carlos Mazón, president de la Diputació i del PP d'Alacant. Cal recordar que Mazón va donar suport al líder del Partit Popular, Pablo Casado, en les primàries del 2018 mentre que l'executiva de Bonig va donar suport a Soraya Sáenz de Santamaría, a qui la presidenta del PP valencià va definir com a persona de gestió i responsabilitat que havia sabut estar en els moments difícils.

El parèntesi musical de Mazón

El 2009, després de 10 anys en política, Carlos Mazón va abandonar el seu càrrec a la Diputació d’Alacant per convertir-se en director gerent de la Cambra de Comerç d’Alacant, una institució que exercia una forta pressió contra les polítiques del Consell, presidit llavors per Francisco Camps, que al seu parer beneficiaven València.

En aquest període, Mazón va formar part del grup musical Marengo, que va provar de representar l’estat espanyol al certamen d’Eurovisió del 2011 amb la famosa cançó de Bachelli «Y sollo tú». La banda, que feia versions de cançons d'artistes com ara Bertín Osborne o Julio Iglesias, va ser una de les 30 preseleccionades, però no va arribar a la fase final. A Youtube es troba encara el vídeoclip de la cançó i altres actuacions del grup.

El 2019 va tornar a primera línia política apadrinat per Teodoro García Egea, que el va situar al capdavant del partit i de la Diputació d’Alacant.

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací