És el moment de recuperar Diari La Veu

per Moisès Vizcaino

Societat

El passat mes de desembre vam aconseguir acomplir el primer objectiu que ens havíem marcat a l’inici del 2020. Així, amb el suport econòmic de més de 500 persones agermanades, vam fer possible que la publicació digital Nosaltres La Veu tinguera continuïtat enguany.

Durant els últims mesos, hem estat escoltant detingudament els suggeriments que ens heu fet arribar les persones que ens llegiu cada dia, i hem invertit molts esforços per millorar la publicació i poder oferir-vos un ventall informatiu més ampli amb opinió, reportatges i continguts d’actualitat.

Com ja sabeu, el següent objectiu que ens hem marcat és arribar als 1.000 agermanaments. Això ens permetrà recuperar la web diarilaveu.com i la capçalera Diari La Veu del País Valencià. A més, ampliarem la secció d’actualitat amb més notícies diàries i amb col·laboracions de periodistes freelance. També augmentarem la cooperació amb mitjans i redactors d’arreu del territori per donar cobertura informativa a les diferents comarques del país.

Si encara no ho heu fet i voleu sumar-vos a La Veu, podeu fer aportacions des de 12€. A més, com que les donacions es fan a través de la Fundació Jordi de Sant Jordi, podreu obtindre una devolució de fins al 100% de l’import de fins a 150€ en la declaració de la renda. Teniu el formulari d’alta i tota la informació en agermanatalaveu.com.

Moisès Vizcaino(@MoisesVizcaino_)​
Editor de Diari La Veu, Nosaltres La Veu i La Veu dels Llibres
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià