Mazón presenta la seua candidatura per liderar el PP valencià amb un «projecte per guanyar»

El president de la Diputació d'Alacant proposa María José Catalá, que dirigirà la seua campanya, com la pròxima secretària general del PP al País Valencià

per EP / NLV

Política

Carlos Mazón en roda de premsa a la seu del PP a València  |  Jorge Gil | EP
Carlos Mazón en roda de premsa a la seu del PP a València | Jorge Gil | EP

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha fet oficial aquest divendres en una roda de premsa a la seu del PP a València que optarà a les primàries per convertir-se en el pròxim president de el Partit Popular al País Valencià. «Estic convençut de tindre la força necessària per liderar un projecte per a tots i aquest és un projecte per guanyar».

Mazón ha agraït la «generositat» de l'actual màxima responsable del PP valencià, Isabel Bonig, que ahir va anunciar que renunciava a l'acta de diputada a les Corts per no comptar amb la confiança de la direcció estatal per presentar-se a la reelecció.

Al seu parer, la Generalitat Valenciana està governada per «un tripartit d'esquerra nacionalista» que «abaixa el cap» davant del govern espanyol. «Ens rebel·lem davant d'aquesta situació, nosaltres tenim l'orgull de valenciania, de la nostra terra i defensarem el millor per a la nostra terra governe qui governe a Madrid».

Mazón ha al·ludit també a la «llibertat» i ha afirmat que treballarà perquè el País Valencià siga «una terra on hi haja llibertat educativa, en la sanitat, per a l'activitat econòmica i a la butxaca dels ciutadans abaixant els impostos, i que defense els seus senyals d'identitat sense complexos davant de ningú, sense cedir enfront de Catalunya ni odiar la Comunitat de Madrid».

Així mateix, ha anunciat que la líder del PP a València, María José Catalá, dirigirà el seu equip de campanya i, a més, si obtenen el suport dels companys, serà «la pròxima secretària general del PP valencià».

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací