Oltra critica el «cinisme» dels qui han sostingut que «l'estat d'alarma era retallar llibertats»

per EP / NLV

Política

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra | EP
La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra | EP

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha criticat el «cinisme» dels qui han sostingut que «l'estat d'alarma era retallar llibertats i ara diuen que el volen». «Ací s'ha fet una campanya política dient que protegir la gent era retallar llibertats i ara no saben com gestionar el monstre que han creat», ha asseverat.

Així s'ha pronunciat Oltra aquest dimecres en declaracions als mitjans, en les quals ha recordat que «el virus continua ací», encara que la vacunació avance. «No podem donar espais al virus perquè s'expandisca o perquè faça reservoris on puga mutar i fer-se resistent a les vacunes», ha afegit.

Respecte a l'estat d'alarma, ha considerat que el govern espanyol hauria d'haver escoltat les comunitats un poc, però ha criticat el «cinisme intolerable» dels qui han afirmat que l'estat d'alarma i les mesures protectores «retallaven llibertats».

Per això, els ha instat perquè «s'apunten al lema del govern valencià», que és «vida i llibertat».

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací