Eva Ortiz substitueix Bonig com a síndica del PP a les Corts

per EP / NLV

Política

Eva Ortiz substitueix Bonig com a síndica del PP a les Corts
Eva Ortiz substitueix Bonig com a síndica del PP a les Corts

El grup parlamentari del PP a les Corts ha designat a l'actual portaveu adjunta Eva Ortiz com a síndica, després de la reunió telemàtica dels seus diputats amb el subsecretari de política territorial del partit, Antonio González Terol.

Ortiz substitueix així Isabel Bonig, que el passat 6 de maig va anunciar que renunciava a l'acta i al càrrec de síndica i que no es presentaria la seua candidatura a la presidència del PP valencià.

Segons ha informat el PP, també s'han establit les pautes d'actuació de la segona part de legislatura, que es regirà «pels eixos que sempre ha defensat el grup popular a les Corts: la llibertat i el progrés dels valencians i el control a l'executiu del tripartit d'esquerres integrat per PSPV, Compromís i Podem».

D'altra banda, Verónica Marcos prendrà possessió en el ple de les Corts d'aquesta setmana com a nova diputada autonòmica en substitució de Bonig.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací