Comença un cicle de taules redones sobre l'ampliació del port de València a la UV

La Universitat de València, en col·laboració amb la Comissió Ciutat-Port, ha organitzat els debats «Port o Ciutat. Repensant el port que volem»

per NLV

Territori, Societat

Comença un cicle de taules redones sobre l'ampliació del port de València
Comença un cicle de taules redones sobre l'ampliació del port de València

La Universitat de València (UV), en col·laboració amb la plataforma ciutadana Comissió Ciutat-Port, davant del debat social suscitat pel projecte d’ampliació del port de València, ha organitzat un cicle de debats crítics. Les jornades s’articulen en quatre taules redones sobre el projecte d'ampliació d'aquesta infraestructura dirigides tant a estudiants com a la ciutadania en general.

Les taules s'estructuren al voltant de quatre eixos: econòmic, ambiental, governança i justícia i reparació. La primera tindrà lloc aquest dijous, 20 de maig, a les 18.30 hores, a l'auditori del Jardí Botànic. Les altres tres sessions es desenvoluparan les setmanes següents en diversos espais de la UV: la Facultat de Geografia i Història, el 27 de maig; la Facultat de Dret, el 3 de juny,  i La Nau, el 10 de juny.

Els debats comptaran amb la participació de persones expertes que puguen aportar «visions originals» sobre els temes a tractar, com ara l'economista ecològic Joan Martínez Alier; l'autor del blog «The Oil Crash», Antonio Turiel; la jurista Alba Nogueira, i la catedràtica de Geografia Física Eulàlia Santjaume.

Les taules seran moderades «de manera activa, per permetre el diàleg entre els ponents amb el públic» i es podran seguir de manera presencial, prèvia inscripció, i en streaming

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací