Gamero destaca el paper de Caixa Ontinyent en l'estructura productiva de la Vall d'Albaida

El secretari autonòmic d'Hisenda ha visitat la seu de l'entitat, on s'ha reunit amb el director, Vicent Penadés, i amb el cap d'Àrea de Negoci, José Francisco Félix,

per NLV

Societat, Política

Gamero destaca el paper de Caixa Ontinyent en l'estructura productiva de la Vall d'Albaida
Gamero destaca el paper de Caixa Ontinyent en l'estructura productiva de la Vall d'Albaida

El secretari autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero, ha destacat aquest dimarts el paper que exerceix Caixa Ontinyent en l'estructura productiva de la Vall d'Albaida i, «per extensió», del País Valencià, ja que «dona suport de forma decidida als projectes d'inversió dels nostres emprenedors, empreses i autònoms i, especialment, als projectes de totes les empreses compromeses amb el territori».

«El teixit industrial que compon la base econòmica de les nostres comarques s'ha vist beneficiat per la funció d'aquesta caixa, que ha contribuït amb la seua tasca al llarg dels anys a possibilitar el seu desenvolupament socioeconòmic», ha apuntat el secretari autonòmic.

Gamero ha visitat la seu de Caixa Ontinyent on s'ha reunit amb el director, Vicent Penadés, i amb el cap d'Àrea de Negoci, José Francisco Félix, del departament responsable de la Banca Institucional de l'entitat, per conéixer la realitat actual i les perspectives de futur de l'única caixa d'estalvis valenciana. Durant la trobada també han avaluat el funcionament del contracte de serveis financers que la Generalitat Valenciana manté amb diverses entitats de crèdit, entre les quals Caixa Ontinyent.

«La relació de la Generalitat amb Caixa Ontinyent és més gran que amb la resta d'entitats financeres que operen al País Valencià, ja que està subjecta a la supervisió de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic», ha assenyalat.

Després d'aquesta reunió de treball, Gamero i el director general de Tributs i Joc, Rafa Beneyto, han visitat l'empresa Tèxtils Mora SAL per conèixer els projectes d'inversió que han portat a terme per adaptar la producció a les noves necessitats derivades de la pandèmia.

Ajudes a la recuperació

Així mateix, Gamero, que forma part de l'Oficina Valenciana de Recuperació de la Generalitat que coordina el programa Next Generation Europe, i Beneyto, que ha participat en el disseny del Pla Resistir i el Pla Resistir Plus, han impartit una conferència a la seu de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida sobre els plans de xoc amb què compta la Generalitat per garantir el finançament a autònoms, empreses i afectats pels ERTO.

«Gràcies al compromís del Consell amb els sectors productius com ara el tèxtil i tots els seus subsectors, milers d'empreses industrials valencianes quedaran ara cobertes per aquesta línia d'ajudes», ha assegurat Beneyto.

De fet, el director general ha recordat que el volum total d'ajuts del Pla Resistir és actualment de més de 430 milions d'euros, que podrà ampliar-se segons com evolucione la pandèmia, i el Pla Resistir Plus, de 647 milions. El termini de presentació de sol·licituds per a aquest últim s'inicia el proper dilluns 31 de maig.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací