Compromís exigeix la compareixença urgent de la ministra Ribera pel MTI de Cofrents

Ponce ho ha demanat després de conéixer l'informe favorable del CSN per posar en marxa el Magatzem Temporal Individualitzat (MTI)

per NLV

Política

El portaveu adjunt de Compromís a les Corts, Juan Ponce
El portaveu adjunt de Compromís a les Corts, Juan Ponce

El portaveu adjunt de Compromís a les Corts, Juan Ponce, després de conéixer l'informe favorable del Consell de Seguretat Nuclear (CSN) per posar en marxa el Magatzem Temporal Individualitzat (MTI) o abocador de residus radioactius dins de la central nuclear de Cofrents, ha exigit al govern espanyol que la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, comparega al Congrés al més prompte possible.

Segons Ponce, «ja es va demanar fa més de tres mesos i ara tornem a insistir-hi perquè la ministra ha d'explicar si pensa continuar avant amb el projecte d'aquesta instal·lació aberrant, en contra de la voluntat del poble valencià, expressada a les Corts Valencianes la legislatura passada; en contra dels informes que ja va fer la Generalitat Valenciana, i en contra dels compromisos electorals dels dos partits del govern espanyol».

El diputat ha subratllat que «Compromís vol que la ministra Ribera expose amb detall com es podran complir tots els condicionants i modificacions del projecte inicial que va imposar el seu Ministeri».

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací