Marzà, Amigó i Mezquida acompanyaran Àgueda Micó al capdavant de Més-Compromís

La candidatura «Força, poble, futur» vol aprofundir així el procés de refundació del BLOC-Compromís

per NLV

Política

Amadeu Mezquida,  Maria Josep Amigó, Àgueda Micó i Vicent Marzà
Amadeu Mezquida, Maria Josep Amigó, Àgueda Micó i Vicent Marzà

La candidatura «Força, poble, futur» per a dirigir el partit sorgit de la refundació del BLOC-Compromís, Més-Compromís, encapçalada per Àgueda Micó, comptarà amb Vicent Marzà (Castelló de la Plana), Maria Josep Amigó (Bonrepòs i Mirambell, l'Horta Nord) i Amadeu Mezquida (València) com a membres de la futura Executiva Nacional. Concretament, exerciran funcions de coordinació transversal amb la tasca de desenvolupar el contingut de les ponències i impulsar la refundació del partit.

Les tres persones estaran integrades orgànicament dins la Secretaria General. Vicent Marzà desenvoluparà la Secretaria de Coordinació Política, Maria Josep Amigó la Secretaria de Coordinació Organitzativa i Amadeu Mezquida la Secretaria de Coordinació Estratègica. 

Amb aquestes incorporacions, la candidatura suma tres persones que han tingut una trajectòria des de la militància de base en els col·lectius locals fins a les màximes responsabilitats institucionals i electorals. Segons Micó, «la incorporació de Mezquida, Amigó i Marzà enforteix la candidatura, sense dubte. És molt important que hi haja persones que coordinen de forma transversal el procés de refundació del nostre partit i apliquen el nou full de ruta organitzatiu, polític i estratègic que aprovarem al proper Congrés. Al mateix temps, també necessitem una millor integració de persones amb responsabilitats institucionals a la nova direcció del partit».

Vicent Marzà ha destacat la necessitat de «ser ambiciosos en l’impuls polític del nostre partit, i reforçar així el conjunt de Compromís. Hem de treballar des de la base i millorar la relació entre el partit i l’acció política a les institucions municipals i supramunicipals».

Mezquida ha afegit que els reptes que s’han d’afrontar «necessiten estratègies clares, idees fresques i molta capacitat de treball  per tal d'impulsar un sobiranisme democràtic que siga útil per a la majoria i atractiu en cada territori del país», alhora que ha assenyalat «la voluntat de sumar la visió i experiència que podem aportar des de la ciutat de València».

Per la seua banda, Amigó ha ressaltat «el reforçament dels col·lectius locals des de l’experiència en el treball municipalista» com a element imprescindible en el futur del partit, així com «l’obertura del partit a la societat, que és un dels reptes que tenim per a ser un partit cada dia més útil al servei de les valencianes i els valencians». 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací