Huit creadors s'enfronten en el V Torneig de Dramatúrgia

per NLV

Cultura

Huit creadors s'enfronten en el V Torneig de Dramatúrgia
Huit creadors s'enfronten en el V Torneig de Dramatúrgia

El Torneig de Dramatúrgia és una activitat nascuda en el festival Temporada Alta de Girona fa una dècada i que l'Institut Valencià de Cultura impulsa al País Valencià.

Huit dramaturgues i dramaturgs d'arreu del territori s'enfrontaran per parelles en un ring de boxa, on dos actors o actrius professionals llegiran textos seus d'uns 30 minuts. El públic votarà l'obra guanyadora en cadascuna de les fases: quarts de final, semifinals i final. 

Els autors participants en aquesta cinquena edició del Torneig seran Rafa Segura, Laura Sanchis, Jacobo Julio, Isabel Requena, Sergio Serrano, Pepa Juan, Àfrica Hurtado i Juan Luis Mira. 

El primer combat de quarts de final serà el 31 de maig al Teatre Principal de Castelló de la Plana, el segon serà el 2 de juny al Teatre Arniches d'Alacant, i el tercer i el quart, al Teatre El Musical de València els dies 8 i 10 de juny. Els guanyadors de cada combat s'enfrontaran en les semifinals, que seran al Teatre El Musical els dies 15 i 17 de juny, i la gran final serà el 19 de juny també al Teatre El Musical. En tots els combats actuarà Pau Blanco com a mestre de cerimònies.

Els guanyadors de les quatre edicions anteriors van ser Juli Disla, Mafalda Bellido, Adrián Novella i Borja López Collado. 
 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací