Els Premis Maestrat Viu es lliuren a Sant Pau d'Albocàsser aquest dissabte

per NLV

Territori, Societat

Els Premis Maestrat Viu es lliuren a Sant Pau d'Albocàsser aquest dissabte
Els Premis Maestrat Viu es lliuren a Sant Pau d'Albocàsser aquest dissabte

El lliurament dels Premis Maestrat Viu tindrà lloc aquest dissabte, 29 de maig, al Pla de Sant Pau d'Albocàsser. L'acte, que serà conduït per la periodista Susanna Lliberós i el filòleg Josep Messeguer, recordarà els 100 anys de la publicació del poema Seidia, del poeta i lexicògraf Joaquim Garcia Girona (Benassal, 1867 – Baeza, 1928).

La veu de la cantant, guitarrista i compositora Esther Querol amenitzarà la cerimònia amb cançons pròpies, algunes de les quals formen part del primer projecte musical, Les teues ales. L’artista, nascuda a Vinaròs i resident a València, és una jove realitat de la música pop que en poc de temps ha passat de cantar al programa d’À Punt Mèdia Cantant al cotxe, a posar veu a Valenta, la cançó oficial del futbol femení valencià, i a publicar el seu primer treball discogràfic.

La nova presidenta de Maestrat Viu, Pilar Marés, dirigirà per primera vegada unes paraules en l’acte dels Premis Maestrat Viu. L’entitat compta des de gener amb nova junta presidida per Marés i amb Casto Sorlí Moliner a la vicepresidència, Vicent Sanz Arnau a la secretaria, Montserrat Vericat Esteller a la tresoreria i amb les vocalies ocupades per Joan Ortí Voltas, Sara Riera Sanz, Miquel Roda Prats, Júlia Terol Torres i Josep Messeguer-Carbó.

Enguany rebran els premis Òscar Pérez Silvestre, la Plataforma No al Yellowstone Europeo (guardonats a la iniciativa), Joaquim Arnau Querol i Olis Cuquello (guardonats d’honor).

 Per a assistir a l’acte, cal inscriure’s en aquest formulari.

El mateix dia, a les 17 h, també se celebrarà l’acte final del concurs de la Festa per la Llengua 2020-2021, que s’hauria hagut de celebrar a Albocàsser l’any passat. Per assistir-hi, també cal inscriure’s prèviament en un altre formulari.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací