Obrin un altre judici a Rus per les presumptes irregularitats al centre d'atenció telefònica

per EP / NLV

Societat

Obrin un altre judici a Rus per les presumptes irregularitats al centre d'atenció telefònica
Obrin un altre judici a Rus per les presumptes irregularitats al centre d'atenció telefònica

El Jutjat d'Instrucció número 18 de València ha obert un nou judici oral a l'expresident de la Diputació i del PP de València, Alfonso Rus, per una altra de les peces de el cas Imelsa, la relativa a presumptes irregularitats en el servei de call center.

Es tracta de la peça D del procediment i, en total, hi ha huit acusats. Aquesta resolució s'ha dictat una setmana després que el jutjat també obrira judici oral a Rus i altres 25 persones més per les peces dels «zombies» a Imelsa i Ciegsa.

La nova resolució, que és ferma i només pot ser recorreguda pel que fa a la situació personal dels encausats, assenyala com a òrgan competent per a l'enjudiciament de la causa l'Audiència de València.

A Rus se l'acusa dels delictes continuats de prevaricació administrativa, malversació de cabals públics i tràfic d'influències.

Així mateix, a l'exgerent d'Imelsa Marc Benavent, autodenominat «ionqui dels diners», se li atribueixen els delictes de prevaricació i malversació també amb caràcter continuat.

Els altres sis acusats en aquesta peça -bé com a autors directes o com a cooperadors necessaris- estan acusats de delictes continuats de prevaricació, malversació, falsedat en document oficial, falsedat en document mercantil i / o blanqueig de capitals.

En l'acte, la jutgessa requereix a sis dels encausats perquè presten una fiança de 1.184.906 euros per tal de cobrir les possibles responsabilitats pecunarias que en el seu dia pogueren declarar-se procedents.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací