Batman viatja a Benidorm de la mà de Paco Roca

ECC publica al setembre un còmic antològic amb aventures del Cavaller Fosc arreu del món amb autors de 14 països

per ACN / NLV

Cultura

Detall d'una de les pàgines de la història de Batman, de Paco Roca  |  ACN
Detall d'una de les pàgines de la història de Batman, de Paco Roca | ACN

Batman viatjarà a Benidorm i ho farà de la mà de Paco Roca, autor de còmics com ArrugasLa casa o Regreso al Edén. La història formarà part de l'antologia Batman: The World, que ECC Ediciones publicarà el 14 de setembre i en la qual hi han participat autors de 14 països que presentaran la seua interpretació del popular personatge de DC. En aquest còmic, el Cavaller Fosc portarà la guerra contra el crim a una escala global. «Batman s'ha convertit en una autèntica icona de la cultura popular, conegut a tot el món», ha destacat l'editor i cap creatiu de DC, Jim Lee. «Batman: The World és la forma que té DC de mostrar als fans de tot arreu que Batman és més que un personatge; és un fenomen que transcendeix idiomes i fronteres». 

Batman: The World comença amb una història de l'equip creatiu format pel guionista Brian Azzarello i el dibuixant Lee Bermejo. En la història titulada Global City, Batman reflexiona sobre tot el temps que porta a Gotham protegint la ciutat i s'adona que la lluita per la justícia no entén de fronteres i que el mal ha de ser combatut en qualsevol lloc. 

El Batman de Paco Roca | ACN

ECC Ediciones ha explicat que el volum, de 184 pàgines, és el primer d'aquest estil de publicació i el formen històries realitzades per equips creatiu de tot el món i que passen als seus respectius països d'origen. 

Paco Roca és l'encarregat de situar la història de Batman a l'estat espanyol, i més en concret a Benidorm (la Marina Baixa). Aquest serà el segon apropament de l'artista valencià a l'univers de DC després de la seua participació l'any 2020 en la iniciativa commemorativa Los héroes siempre vuelven

Cada edició internacional de Batman: The World tindrà a més la seua pròpia portada, feta per l'equip local. El volum es publicarà el 14 de setembre, quatre dies abans de la celebració del Batman Day. 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací