Comença el programa Estiu Segur, que donarà treball a mil persones menors de 30 anys

per NLV

Societat

Comença el programa Estiu Segur, que donarà treball a mil persones menors de 30 anys
Comença el programa Estiu Segur, que donarà treball a mil persones menors de 30 anys

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) ha publicat aquest dimarts el programa Estiu Segur, que donarà treball a mil persones desocupades menors de 30 anys durant tot l'estiu.

Totes les contractacions tindran categoria d'auxiliar, corresponen als ajuntaments i seran de tres mesos. Enguany, aquests auxiliars assumiran dues noves funcions a més d'assessors COVID: informació turística i prevenció d'ofegaments.

Aquesta actuació es posa en marxa després de la bona acollida de la de l'any passat. Tot i que les xifres diàries de la pandèmia estiguen millorant, la Generalitat veu necessari mantindre les mesures restrictives.

Un altre dels objectius és reduir l'alta taxa d'atur del col·lectiu juvenil, que si ja era especialment elevada en els últims anys s'ha vist agreujada a causa de la pandèmia.

Estiu Segur, amb un import de gairebé 4,5 milions d'euros, està finançat per la UE amb càrrec als fons de resposta a la COVID-19.

 

Requisits

Els contractes s'han d'iniciar i finalitzar en el període comprès entre el 15 de juny i el 19 de setembre. Els requisits són: estar inscrit en Labora com a demandant d'ocupació, ser major de 18 i menor de 30, tindre el graduat d'ESO, disposar de permís de conduir de tipus B i tindre coneixement acreditats d'idiomes.

Aquests mil joves seran seleccionats pel servei valencià d'ocupació entre els que complisquen els requisits exigits. Les retribucions seran les que cada consistori dispose per al personal auxiliar.

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací