La ILP Tres Voltes Rebel arriba a Sueca aquest divendres

En la presentació, a la Casa de Cultura, hi participen Marta Rosique, diputada d'ERC, i Maria Pérez, secretària general d'ERPV i representat legal de la ILP

per NLV

Societat

La ILP Tres Voltes Rebel arriba a la Casa de la Cultura de Sueca aquest divendres
La ILP Tres Voltes Rebel arriba a la Casa de la Cultura de Sueca aquest divendres

La Casa de la Cultura de Sueca (la Ribera Baixa) acull aquest divendres a les 19.30h la presentació de la Iniciativa Legislativa Popular Tres Voltes Rebel, de gratuïtat del productes per al període. La Secretària General d’Esquerra Republicana del País Valencià i representant legal de la ILP, Maria Pérez, i la diputada del Grup Republicà al Congrés Marta Rosique seran les encarregades de donar els detalls d’aquesta proposició legal.

L’acte forma part de la campanya que dona a conéixer la ILP Tres Voltes Rebel a tot el País Valencià i que, a més, intenta acabar amb els tabús i el secretisme que hi ha al voltant de la menstruació.

En aquesta ocasió, la diputada republicana Marta Rosique, adscrita a les comissions d’Igualtat i de Drets de la Infància i l’adolescència del Congrés, participarà junt amb Maria Pérez en aquesta xarrada que s’emmarca dins el cicle «Tombem Tabús».

La ILP Tres Voltes Rebel demana la gratuïtat dels productes sostenibles per al període i la disponibilitat de productes d’un sol ús en totes les dependències públiques.

A més a més, des de la comissió promotora s’incideix en la importància de fer pedagogia sobre la menstruació. Per a Maria Pérez «és important que en parlem del període amb naturalitat, només si aconseguim tombar els tabús que hi ha al voltant de la regla podrem arribar a la salut menstrual. No pot ser que encara avui les joves hagen de sentir vergonya a l’hora de demanar una compresa a una companya quan hi ha gent davant».

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací