El festival «Fresca!» aposta per les arts escèniques de qualitat a Alacant

per NLV

Cultura

El festival «Fresca!» aposta per les arts escèniques de qualitat a Alacant
El festival «Fresca!» aposta per les arts escèniques de qualitat a Alacant

Alacant acollirà a l'agost la primera edició del Festival d'Arts Escèniques «Fresca!», una iniciativa de la Generalitat que demostra la seua «aposta per una programació cultural de qualitat» a la ciutat, segons ha afirmat en la presentació el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

El conseller, que ha estat acompanyat per la coordinadora de l'IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha insistit que des d'aquesta àrea es continua avançant per dotar i enriquir de programació cultural a la ciutat durant l'estiu, un període en el qual ha considerat que és «important» tindre una programació «estable».

Aquest festival serà per a Marzà una «finestra» a la cultura «de qualitat», «atrevida», «transgressora» i «renovadora» que aportarà saba nova a la ciutat. A més, tindrà una important posada en escena femenina, ja que -ha explicat Garijo- també es pretén «enderrocar determinats murs» i reivindicar «el dret a ser unes fresques sense que existisquen dobles lectures o males intencions», ha afegit.

El programa de «Fresca!», que se celebrarà del 17 al 25 d'agost al recinte Moll 12 del port d'Alacant, compta amb companyies valencianes, estatals i internacionals.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací