Escola Valenciana presenta «Unim-nos», el 15é Disc de la Música en Valencià

per NLV

Cultura, Llengua

Escola Valenciana presenta «Unim-nos», el 15é Disc de la Música en Valencià
Escola Valenciana presenta «Unim-nos», el 15é Disc de la Música en Valencià

Escola Valenciana presenta el 15é Disc de la Música en Valencià, l’edició del qual ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Universitat d’Alacant, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, l’Ajuntament de València, la Generalitat de Catalunya i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià (COM).

Unim-nos és el títol d’aquest disc recopilatori de 21 cançons en valencià, que artistes i grups cedeixen desinteressadament, i que pretén visibilitzar algunes de les creacions musicals dels últims mesos —sobretot de l’any 2020— dins del panorama musical en valencià. El recopilatori arreplega tota mena d’estils musicals, des de ritmes de dancehall, reggae o cumbia de Maluks, a les balades en acústic d’Andreu Valor, que canta amb la col·laboració de Samantha Gilabert.

Amb la publicació del 15é Disc de la Música en Valencià, Escola Valenciana referma el seu objectiu de donar suport al treball fet pels cantants i grups que empren el valencià a l’hora d’expressar el seu missatge musical. Es tracta d’un disc promocional, que no està a la venda i que es reparteix gratuïtament entre les persones que participen en les activitats d’Escola Valenciana, també disponible de forma lliure al Bandcamp d’Escola Valenciana, a Youtube i Spotify.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací