À Punt prepara una gala especial per celebrar els tres anys d’emissió de la televisió pública

per NLV

Societat

Àlex Blanquer (Duel de veus) i Lluís Cascant (Tàp Zàping) presentaran Celebrem 3 anys
Àlex Blanquer (Duel de veus) i Lluís Cascant (Tàp Zàping) presentaran Celebrem 3 anys

El pròxim dijous 10 de juny, À Punt compleix tres anys i, per celebrar-ho, prepara una gala des del Teatre Principal de València que conduiran Àlex Blanquer i Lluís Cascant presentadors de Duel de veus i Tap Zàping respectivament. Una festa que inclourà actuacions musicals, humor i moltes sorpreses que els espectadors podran gaudir a través de la televisió i les plataformes digitals a partir de les 22:00 hores.

Per l’escenari del Principal passaran Samantha Gilabert, La Fúmiga, Pep Gimeno Botifarra i la guanyadora i finalista del concurs de talents Duel de veus, Laura Sánchez i Guillem Mayo.

D’altra banda, À Punt substituirà els discursos protocol·laris habituals per tres monòlegs a l’estil del programa Comediants a càrrec de l’actor Ferran Gadea Tonet i els presentadors Òscar Tramoyeres i Pepa Cases.

La gala farà un agraïment especial a tots els professionals que han participat activament en totes les fites que À Punt ha aconseguit durant aquests tres anys d’existència de la televisió, també la ràdio i el web, com ara cobertures especials, pandèmia, premis i rècords d’audiència. 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací