Els Concerts de Vivers comptaran amb «una nodrida presència de dones»

Enguany s'han programat 22 espectacles entre l'1 i el 24 de juliol al Jardins del Real de València

per NLV

Cultura

L’Eix Radical, el projecte conjunt del grup Júlia i la cantautora Clara Andrés
L’Eix Radical, el projecte conjunt del grup Júlia i la cantautora Clara Andrés

L'Ajuntament de València ha donat a conéixer la programació dels Concerts de Vivers d'enguany, que comptarà amb «una nodrida presència de dones».

Així, dels 22 espectacles que s'oferiran als Jardins del Real de València de l’1 al 24 de juliol, 10 estan encapçalats per dones o tenen participació femenina: la vocalista Noa, la cantant Maria Arnal i el guitarrista Marcel Bagés, la cantautora i compositora Sofía Ellar, la vocalista Sole Giménez,  o L’Eix Radical, el projecte conjunt del grup Júlia i la cantautora Clara Andrés, entre d'altres.

Els Concerts de Vivers començaran amb l'actuació de Miguel Ríos el primer de juliol. Al llarg del mes, també s'hi podrà gaudir de la música de Jorge Drexler, La habitación roja, La Fúmiga i Oques grasses o Juan Perro.

A més, el dia 9 de juliol hi tindrà lloc la nit solidària Corazonadas, gràcies a la col·laboració amb l’associació Àmbit, que té com a finalitat recaptar beneficis que serviran per finançar el projecte Papallona, habitatge tutelat per a dones recluses i exrecluses. La iniciativa comptarà amb la participació de Natalia Lacunza i Samantha.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací