Puig anuncia que es podrà adaptar la cita de vacunació a les vacances

El president de la Generalitat ho ha dit en la sessió de control celebrada a les Corts aquest dijous

per EP / NLV

Societat, Política

Puig anuncia que «en breu» es podrà adaptar la cita de vacunació a les vacances
Puig anuncia que «en breu» es podrà adaptar la cita de vacunació a les vacances

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous en la sessió de control celebrada a les Corts que «prompte» la Conselleria de Sanitat habilitarà «un mecanisme» perquè els valencians puguen adaptar la cita de vacunació contra la COVID als seus viatges i vacances.

Puig ho ha dit en resposta a la síndica popular, Eva Ortiz, que ha posat en dubte que ell «defense els interessos dels valencians».

El president ha recalcat que «la millor manera» de defensar els interessos dels valencians en aquests moments és «superar la pandèmia i reactivar l'economia». «Aquesta és la gran prioritat d'aquest govern», ha insistit.

Per això, com a mesura per reactivar l'economia a les portes de la temporada turístiques ha destacat que «en breu» els valencians podran adaptar la seua cita de vacunació a les vacances i viatges.

Puig ha destacat que el País Valencià fa 12 setmanes que té una incidència acumulada per sota dels 50 casos per 100.000 habitants i és una de les regions d'Europa amb «menys efecte» de contagis. El president ha atribuït «aquest èxit» a l'«esforç» de la societat valenciana i a la vacunació.

En aquest sentit, ha recordat que ja hi ha més de 3 milions de dosis administrades -un total de 2.092.408 persones compten ja amb una dosi de la vacuna i 1.155.825 persones la vacunació completa-, i que aquesta setmana es marcarà un nou rècord amb més de 400.000 dosis inoculades. També ha assenyalat que s'ha avançat una setmana la vacunació al grup de 40 a 49 anys. «Sembla que els moleste», ha retret a Ortiz.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací