La campanya de la candidatura d'Àlex Ruiz a la secretaria del Bloc arriba a Alaquàs i Vila-real

«Hem d’aconseguir que els pobles i les comarques tornen a ser l’eix central de les polítiques del partit»

per NLV

Política

La campanya de la candidatura d'Àlex Ruiz a la secretaria del Bloc arriba a Alaquàs i Vila-real
La campanya de la candidatura d'Àlex Ruiz a la secretaria del Bloc arriba a Alaquàs i Vila-real

La campanya de la candidatura d’Àlex Ruiz a la Secretaria General del Bloc, «Coratge», té com a fil argumental «un país de comarques». Per això, aquesta setmana se celebraran nous actes de retrobada amb la militància de diverses zones del centre i del nord del País Valencià.

Pel que fa a l’Horta Nord, l’Horta Sud i València, aquest dimecres, a les 19.30 hores, a l’Ateneu d’Alaquàs, Consol Barberà, Maria Viu i Tamara Martínez acompanyaran Àlex Ruiz en la presentació de les línies bàsiques de la seua proposta. 

Les comarques del nord acolliran aquest dijous a la mateixa hora, a la Biblioteca Universitària del Coneixement de Vila-real, un acte en el qual el candidat, junt amb Maria Fajardo i Xavier Trenco, traslladaran als col·lectius la seua voluntat d’augmentar la dinamització de les seues comarques per tal de millorar la seua representació.

«Estem compartint la presentació de la nostra candidatura amb companys i companyes de diferents comarques del país, per acarar el proper Congrés posant de manifest quins són els valors que volem que represente el Bloc», assegura el candidat a la Secretaria General. I al mateix temps, gràcies al torn de paraula obert al públic, «rebre els suggeriments de cada col·lectiu».

Alacant, Sagunt, Tavernes

Aquests actes s’afegeixen als ja celebrats les darreres setmanes a Sagunt i Alacant, i al que es farà pròximament per tancar la campanya.

«Escoltar i fer partícips als diversos col·lectius, independentment de la seua grandària» és l’objectiu d’aquestes trobades amb la militància que pretenen posar l’accent en el missatge defensat per Àlex Ruiz amb Coratge.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací