El Temps de les Arts preestrena l'acte de lliurament dels Premis a l'Ateneu Barcelonès

La gala s’emetrà diumenge 20 de juny de forma conjunta per TV3, IB3, À Punt TV, TV Andorra i Alguer Catalan TV

per NLV

Cultura

Ateneu Barcelonés
Ateneu Barcelonés

 L’Ateneu Barcelonès acollirà aquest dissabte, 19 de juny, la preestrena de l’acte de lliurament dels I Premis El Temps de les Arts. A la trobada hi assistiran membres del jurat, alguns dels premiats i també representants de les institucions de l’àmbit cultural d’Andorra, les Illes, País Valencià i Catalunya, com Laura Borràs, presidenta del parlament de Catalunya; Xavier Espot, cap de govern d'Andorra; Natàlia Garriga, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Rubén Martínez Dalmau, vicepresident de la Generalitat Valenciana. Aquest preàmbul de l’emissió oficial, que s’emetrà l’endemà, estarà conduït per la periodista Txell Bonet i comptarà amb la presència de la presidenta de l’Ateneu Barcelonès, Isona Passola.

L’acte de lliurament, dirigit per Lluís Danés, es podrà veure de forma conjunta diumenge 20 de juny a través de les televisions del territori de parla catalana: TV3 i Catalunya Ràdio, IB3, À Punt TV, TV Andorra i Alguer Catalan TV, i les respectives emissores de ràdio.

Un equip artístic format per una quinzena de professionals s’ha encarregat de dissenyar gala. Encapçalats per Danés, l’equip artístic compta amb noms com Ferran Folch al guió, Alfred Tapscott a la direcció musical i els arranjaments, i Ariadna Peya a la coreografia, entre d’altres.

 Convocats pel portal digital El Temps de les Arts, els Premis compten amb la col·laboració de la Federació Llull, formada per Acció Cultural del País Valencià, Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural i de la Xarxa d’Universitats Vives.

El Temps de les Arts

El Temps de les Arts és una publicació digital, que pertany a la Fundació sense ànim de lucre Francesc Eiximenis, filla de la històrica revista El Temps, que «diàriament dona veu a creadors, promotors i generadors culturals en una plataforma en línia a l’abast de tothom, amb la voluntat de retratar la constant transformació i regeneració de tot el sector cultural i artístic, el traspàs generacional i un canvi de paradigma en un món globalitzat».

Amb la creació d’aquests Premis, «El Temps de les Arts es posa al servei de la creació i la divulgació de la cultura. De la seua protecció, foment i divulgació. Al servei dels treballadors i treballadores que la fan possible i al servei de la seua internacionalització. I demana l’acompanyament del sector cultural en el rellançament d’El Temps de les Arts per convertir-lo en una eina necessària de diàleg i difusió de la creació cultural d’arreu. Per contribuir a una societat més culta, justa i lliure».

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací