À Punt, TV3 i IB3 coprodueixen per primera vegada una sèrie de ficció

«Mòpies», una sèrie de gènere fantàstic, està dirigida per Lluís Prieto

per NLV

Cultura, Llengua

Rodatge de la sèrie «Mòpies» a Mallorca | IB3
Rodatge de la sèrie «Mòpies» a Mallorca | IB3

Aquesta setmana ha començat el rodatge a Mallorca de la nova sèrie de ficció Mòpies, una aposta conjunta d'À Punt, TV3 i IB3. Creada i dirigida per Lluís Prieto, constarà de quatre episodis de 55 minuts i estarà ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana de Mallorca.

La sèrie de gènere fantàstic explica la història de la Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d'estiu on experimenta un succés traumàtic. Davant d’aquest inexplicable fenomen, la Bel, juntament amb la incondicional ajuda de la Judith, una jove monitora, i la col·laboració del Gori i la Hilda, dos infants del campament d'estiu, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri. 

El repartiment l'encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors i actrius balears, catalans i valencians.

La sèrie de ficció, en que també hi participarà la productora mallorquina Espaitemps i la productora valenciana Barret, estarà enllestida a finals d’any i tot seguit quedarà pendent de programació per part de les tres cadenes.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací