La Crida pel Finançament vol que es convoque una manifestació contra l’espoli

L’entitat emplaça als partits a seure per negociar la data i el contingut de la mobilització

per NLV

Societat

La Crida pel Finançament es mostra favorable a convocar una manifestació contra l’espoli
La Crida pel Finançament es mostra favorable a convocar una manifestació contra l’espoli

La entitat Crida pel Finançament, que agrupa a sindicats, partits polítics, entitats socials i persones, va anunciar el passat 16 de juny, la seua proposta de convocar una nova gran mobilització contra l’espoli el 9 de novembre del 2021.

Ara, després de les declaracions de la ministra d’Hisenda, María Jesús Montoro, en què es mostra contrària a reformar el sistema de finançament i les de Compromís i el PSPV-PSOE favorables a convocar una nova manifestació a la tardor, «es reafirma en la seua proposta i proposa a tots dos partits, a la resta de partits polítics, sindicats i entitats valencianes a seure en una taula per concretar la data i les reivindicacions de la manifestació».

En aquest sentit, la Crida pel Finançament considera que «és urgent i necessari la mobilització del poble valencià per acabar amb aquesta situació i que cal donar una resposta contundent, massiva, transversal i unitària». «No podem acceptar més promeses ni enganys del govern espanyol», assevera.

Per a la Crida pel Finançament «cal un procés d’apoderament del poble valencià, al llarg dels propers mesos, que acabe amb una multitudinària manifestació al novembre». «Un procés d’informació, organització i agitació a totes les localitats i comarques valencianes, des de baix, i que compte amb la participació, sense vetos ni exclusions, de totes les entitats que treballen per acabar amb l’espoli, l’infrafinançament i la manca d’inversions i per avançar envers la nostra sobirania fiscal i la condonació del deute que patim les valencianes i valencians», conclou.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací