Valoracions del VIII Congrés del Bloc

per Àlex Ruiz

Tribuna

Valoracions del VIII Congrés del Bloc
Valoracions del VIII Congrés del Bloc

Des de la candidatura de «Coratge» al VIII Congrés del Bloc, estem satisfetes amb el resultat no només perquè representa la voluntat d'una bona part de la nostra militància, sinó també, pel fet que suposa liderar la part crítica necessària per reprendre els valors amb què vam arribar a este gran partit. 

Continuarem treballant per fer palesa la urgència de millorar aspectes tan bàsics com el municipalisme i la democràcia real dins de la nostra estructura, en la qual ha quedat massa limitada la representació de la militància i la veu dels seus pobles i ciutats.

La reivindicació de la sobirania del País Valencià i el viratge cap a un feminisme participatiu i inclusiu que permeta crear polítiques reals són principis bàsics als quals no renunciarem de cap manera.

Reitere, de nou, el meu sincer agraïment a totes les persones que han decidit defensar i no retrocedir en els valors més fonamentals que representa el Bloc.

Som i serem, des de cada racó d'aquest país que és el nostre, la veu de les companyes i companys que han deixat de ser escoltats, però encara tenen molt a dir perquè el Bloc no perda la seua referència més nacionalista, plural, d'esquerres i feminista.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací