Xúquer Viu celebrarà el Dia de Bany als Rius a Antella aquest dissabte

D'altra banda, l'entitat lliurarà els premis el divendres 16 de juliol a Albalat de la Ribera

per NLV

Territori, Societat

El 16é Mulla’t pel Xúquer en versió reduïda i més simbòlic que mai pel COVID-19
El 16é Mulla’t pel Xúquer en versió reduïda i més simbòlic que mai pel COVID-19 | Xuquer Viu

Xúquer Viu demana més recursos «perquè els pobles puguen aplicar mesures de seguretat adequades per poder practicar el bany als rius i als llacs com es fa a la mar i permetre el bany i l'esbargiment de manera segura».

Per això, l'entitat celebrarà per 17é any consecutiu el Dia de Bany als Rius, el Big Jump, el pròxim dissabte, 10 de juliol, a les 12.00, a Antella. Després del «Mulla't pel Xúquer», es farà una picadeta per a tots els participants. Per aparcar-hi, s'ha d’imprimir aquesta autorització.

Festa de Xúquer Viu i lliurament de Premis 16 de juliol a Albalat de la Ribera 

Enguany, la 15a Festa de Xúquer Viu serà el divendres 16 de juliol a les 20.00 al Col·legi Ausiàs March d’Albalat de la Ribera (Escoles Noves). Enguany sense sopar per la situació de pandèmia. 

Durant l’acte es lliuraran els guardons Aigua Clara i Tarquim Pudent, aquest últim per votació popular. Actuarà Enric Casassús de Carcaixent. Per reservar cal enviar un whatsapp al 674763721 o un correu a xuquerviu@hotmail.com, indicant el nom, telèfon i número de persones.

 

 

Agermana’t

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.