La valenciana Nina Baifer s’estrena a YouTube amb «Cuida’t», el seu primer single

per NLV

Cultura

La valenciana Nina Baifer s’estrena a YouTube amb Cuida’t, el seu primer single
La valenciana Nina Baifer s’estrena a YouTube amb Cuida’t, el seu primer single

L’actriu i cantant de Sedaví fa el salt a la composició musical amb un missatge ple de positivitat amb el single i videoclip de Cuida’t, una lletra íntima i alegre. Nina Baifer clama que ens quedem amb les coses positives i diu que hi ha moments en els quals ens hem de permetre estar malament, «perquè això també està bé», explica.

«Tenim una manera de viure, de viure sense por, de viure el present i ja veurem després». Així comença Cuida’t, que s’ha publicat a YouTube recentment.

Cuida’t reflecteix al complet la personalitat de l’autora. Intimisme, alegria, positivitat i un somriure d’orella a orella. Per això, el procés de creació ha estat molt ben cuidat, perquè no es perdera la seua essència i també perquè aquest primer single, per a Nina, «era un projecte que feia prou de temps que treballava, i per fi ha eixit a la llum, ja que hi ha hagut molts obstacles pel camí, com per exemple la pandèmia de la COVID-19».

L'autora tenia la idea de crear una cançó des de zero des de fa temps. «Era com un somni», destaca Nina. Per això, per a aquest projecte han col·laborat amics i familiars, començant per la gravació i edició, a càrrec de Lluís Pérez; la producció per Mario Lasvignes; l’estilisme de Vincent Díaz; el vestuari de Juanjo Ramis amb marques com El Miracle o Minueto; maquillatge de Babi Marí; l’ajuda de Jose Villora (Villo), i la dansa del ballarí valencià Héctor Quintana.

Així, Cuida’t, el primer single de Nina Baifer, que ja comptava amb un canal de YouTube en valencià de covers, arriba a les principals plataformes digitals per omplir-les de positivisme i música en valencià.

Agermana’t

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.