Quesa i Anna reben el Premi d'Innovació de Turisme per la senyalització intel·ligent

El projecte «Senyalització turística intel·ligent a la Canal de Navarrés» ofereix suport tecnològic als visitants

per NLV

Territori, Societat

Quesa i Anna reben el Premi d'Innovació de Turisme per la senyalització intel·ligent
Quesa i Anna reben el Premi d'Innovació de Turisme per la senyalització intel·ligent

El projecte de les oficines Tourist Info de Quesa i Anna «Senyalització turística intel·ligent a la Mancomunitat de la Canal de Navarrés» ha rebut el IV Premi d'Innovació Turística del País Valencià. Aquesta iniciativa incorpora elements tecnològics que donen suport a nous canals d'atenció al visitant i reforça la creativitat, l'accessibilitat i la sostenibilitat.

Compta amb una plataforma que permet planificar i compartir viatges per la comarca i compartir-los a través del mòbil. També possibilita la gestió de la senyalització turística per a la consulta de l'oferta en tota la Mancomunitat.

Aquest projecte s'articula sota el paraigua de la Xarxa de destinacions turístiques intel·ligents del País Valencià, on la Canal de Navarrés ha aconseguit el màxim nivell de desenvolupament.

En l'acte de lliurament, el secretari de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que aquestes oficines de turisme són «un exemple d'avanç en la interacció amb les persones que venen de fora» i ha reconegut «la gran faena duta a terme en plena pandèmia». A més, ha recordat que «l'ús de la tecnologia és, en aquests moments, fonamental, però la intel·ligència i la innovació també va de valors i de col·laboració».

Pla Dinamització de la Canal de Navarrés

Colomer ha aprofitat la visita a Anna per signar amb la presidenta de la Mancomunitat, Carolina Mas, i el diputat de Turisme de València, Jordi Mayor, el conveni de col·laboració per impulsar el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat de la Canal de Navarrés per al 2021. Un pla en què estan implicats els municipis de Bicorb, Quesa, Navarrés, Bolbait, Xella, Anna, Estubeny i Millars.

El responsable de Turisme també ha anat a Bolbait, on l'alcaldessa, Carolina Mas, li ha mostrat Inventrip, l'eina de senyalització intel·ligent que permet als turistes de manera gratuïta conéixer en profunditat l'oferta turística de la comarca. Després, han visitat la zona recreativa del riu Bolbait, un dels principals atractius turístics de la localitat.

Agermana’t

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.