Butoni Fest: cinema i cultura a Manises

Aquesta mostra de curtmetratges internacional concedeix especial importància al cinema jove i d'estudiants

per NLV

Territori, Cultura

Butoni Fest: Un Estiu de Cinema i Cultura
Butoni Fest: Un Estiu de Cinema i Cultura

El Festival Internacional de Cinema Butoni Film Fest de Manises se celebrarà del 21 al 24 de juliol en aquest municipi de l'Horta. Durant els quatre dies de festival, no només es projectaran els curtmetratges seleccionats, sinó que també es faran diferents activitats paral·leles per a tots els públics: concerts, tallers, comèdia, xarrades, presentacions de llibres….

Ja ha començat Indy i el Butoni Perdut, que forma part del programa infantil i consisteix en un recorregut per diferents comerços de la localitat per trobar un mínim de sis «Butonis Perduts» diferents i poder optar al premi d'aquest desafiament.

Aquesta mostra de curtmetratges internacional concedeix especial importància al cinema jove i d'estudiants, per fomentar i fer costat als futurs realitzadors. Organitzat per l'Associació cultural Butoni Films, està dirigit per Javier Guillot i compta amb el suport de l'Ajuntament de Manises i diferents patrocinadors privats.

El passat 20 de juny va concloure el termini per a la inscripció de curtmetratges. A la pàgina web, es poden veure els films seleccionats que competiran en la Secció Oficial i Secció Oficial d'Estudiants, a més de la Secció Infantil i la Mostra de Col·legis i Instituts, ambdues fora de competició.

Agermana’t

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.