Baldoví sobre el rei emèrit: «Un comissionista d'armes que representava l'estat espanyol ha de ser investigat»

El diputat de Compromís exigeix que es desemmascare Joan Carles I després de conéixer-se que va fer la seua fortuna amb la venda d'armes a països àrabs

per NLV

Política

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví | EP
El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví | EP

Agermana’tSi creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, després de conéixer-se que  Joan Carles I va fer la seua fortuna amb la venda d'armes a països àrabs, ha assenyalat que «el rei emèrit no era simplement un comissionista, sinó un comissionista de la venda d’armament» i que, a més, «estava implicat en tots els conflictes bèl·lics que hi havia al món». 

«Aquesta no era la funció que li tenia reservada la Constitució», ha afirmat Baldoví. Per tant, «s’hauria d’investigar de manera prioritària», ha insistit.

«Si els partits que intenten guardar la merda sota la catifa continuen ocultant-lo, la gent ha d’exigir d’una vegada que un subjecte així, que representava el conjunt de la ciutadania de l’estat espanyol, siga investigat, siga desemmascarat i, en definitiva, torne al fisc tot allò que ha robat», ha asseverat el diputat de Compromís.