La Unió es concentrarà davant del Ministeri d'Agricultura per reclamar un futur per al camp valencià

L'organització agrària exigeix solucions a la crisi del sector vitivinícola i una PAC «més mediterrània»

per NLV

Societat

Tractorada | EP
Tractorada | EP

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

Representants de la Unió de Llauradors i Ramaders de diferents punts del País Valencià, junt amb altres de diverses comunitats autònomes, es concentraran aquest dimecres, 14 de juliol, amb els seus tractors a les portes del Ministeri d'Agricultura a Madrid per reclamar «un futur per al camp valencià, una PAC més mediterrània i mesures per al sector vitivinícola del nostre territori ara que la verema està a punt de començar».

L'acte rebrà una caravana que parteix aquest dimarts des de Castella-la Manxa i en la qual es preveu serrar una olivera centenària morta que es deixarà davant del Ministeri. També s'hi dipositaram caixes de raïm verd i ceps secs, al ritme de la banda sonora de la pel·lícula La muerte tenía un precio.

Per part de la Unió, també acudiran a la protesta el secretari general, Carles Peris, i el sotssecretari general, Luis Javier Navarro.