Es presenta el cartell del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021

En l'acte, celebrat a l'Octubre CCC de València, es va lliurar el premi a Mara Saturio, guanyadora del concurs convocat per ACICOM

per NLV

Cultura

Jose Ignacio Pastor, Toni Gisbert i Jose Luis Moreno lliuren el premi a Marta Saturio | ACICOM
Jose Ignacio Pastor, Toni Gisbert i Jose Luis Moreno lliuren el premi a Marta Saturio | ACICOM

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

L'Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM) ha presentat aquest dijous a l'Octubre Centre de Cultura contemporània de València el cartell del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés, obra de Mara Saturio, que ha guanyat el concurs convocat per ACICOM per elegir-lo. 

En l'acte s'han mostrat els 38 treballs participants i, posteriorment, el president d'ACICOM, José Ignacio Pastor, i representants de dues de les entitats patrocinadores del FCCC2021, el sotsdirector general d’audiovisual de l’Institut Valencià de Cultura, Jose Luis Moreno, i el secretari d’Acció Cultural del País Valencià, Toni Gisbert, han lliurat el premi de 450 euros a la guanyadora d'enguany. A més, els 10 finalistes han rebut un diploma.

El Consell de Gestió d’ACICOM ha manifestat la seua satisfacció per conéixer les obres presentades i poder donar suport a persones que comencen la seua carrera professional. En aquest sentit, ha assenyalat que la major part de la seua activitat «és desenvolupada per persones activistes i voluntàries, que treballen juntes per generar sinergies que milloren la nostra societat, especialment en els temes relacionats directament o indirectament amb la comunicació i la ciutadania».

Les persones participants en el concurs han rebut un certificat de participació i tindran bonificada la quota de persona associada (35 euros) corresponent a l’any 2021. Es tracta d’un reconeixement de la seua participació per si desitgen sumar-se al col·lectiu d'ACICOM. D'aquesta manera, «poden participar activament en els projectes que vulguen, incloent-hi la possibilitat de posar en marxa un projecte propi amb el suport de l'Associació».