El Consell considera acomplits el 84% dels objectius marcats en el Seminari de Tardor del 2020

Oltra ho ha asseverat en la roda de premsa en què ha donat a conéixer les conclusions del Seminari d'Estiu celebrat a Benassal

per NLV

Política

Seminari d'Estiu del Consell celebrat a Benassal (el Maestrat)  | GVA
Seminari d'Estiu del Consell celebrat a Benassal (el Maestrat) | GVA

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assegurat en la roda de premsa en què ha donat a conéixer les conclusions del Seminari d'Estiu del Consell celebrat a Benassal (el Maestrat) que el govern valencià ha acomplit el 84 per cent dels objectius que es va marcar en el Seminari de Govern - Tardor del 2020, i el 85 per cent dels acordats en l'inici de legislatura, el juliol del 2019.

Oltra ha assenyalat que «des del principi de la crisi sanitària tots els esforços del Consell han anat dirigits a evitar que es convertira també en una crisi econòmica i social» i que han dedicat «tots els esforços econòmics i humans a desenvolupar una vacuna social de protecció de les persones i col·lectius més afectats».

No obstant això, ha subratllat que tot aquest treball «no ha desviat l'acció de govern quotidiana» i que «allò que és urgent no els ha desviat d'allò que és important», dels «objectius marcats».

En aquest sentit, ha recordat que l'anterior seminari va tindre lloc fa deu mesos i en aquest temps hi ha hagut «moments molt dolorosos», però també s'ha vist «com la ciència s'ha reivindicat amb la importància que ha de tindre i a poc a poc està ajudant a reprendre les activitats».

En aquell seminari, celebrat a Aiora i Cofrents l'octubre del 2020, es van marcar 58 objectius, dels quals s'han dut a terme el 84% i estan en execució huit. Des de l'inici de la legislatura, s'han acomplit el 85% dels objectius marcats en el primer seminari, el juliol del 2019, i un 15% estan encara en execució, «perquè molts són objectius vius amb un desenvolupament constant», ha precisat.