Els homes generen més emissions que les dones, segons un estudi

Els períodes de vacances és quan les emissions augmenten més, tant en homes com en dones

per NLV / ACN

Societat

ACN | Albert Segura
ACN | Albert Segura

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

Un estudi del Journal for Industrial Ecology ha conclòs que la manera de gastar dels homes genera un 16% més d'emissions que la de les dones. Tot i que la quantitat de diners no canvia, els homes gasten més diners en combustibles i es mouen més en cotxe que les dones. L'estudi ha revelat que els períodes de vacances capitalitzen un terç de les emissions d'una persona, tant en homes com en dones. «La manera de gastar és molt estereotípica, les dones gasten més en decoració o roba i els homes en tabac, restaurants o alcohol», ha afirmat Annika Carlsson, la responsable de l'estudi. 

De fet, el nou paquet de mesures del Pacte Verd Europeu va ser criticat justament per no comptar amb una integració entre el gènere i el medi ambient. L'Oficina Mediambiental Europea va publicar a mitjans de juliol un informe sobre per què el Pacte Verd Europeu necessita l'ecofeminisme.