«Com pixen els rectors que encara porten sotana?», es pregunten Solano & Tur

L'actor i el periodista emeten aquest dijous per primera vegada el programa zero del seu podcast

per NLV

Societat

«Com pixen els rectors que encara porten sotana?», es pregunten Solano & Tur
«Com pixen els rectors que encara porten sotana?», es pregunten Solano & Tur

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

L’actor i dramaturg Ximo Solano i el periodista i escriptor Joan Tur han titulat «Programa zero» el capítol d'aquest dijous del seu podcast d’improvisació en valencià. Un nou capítol que es publicarà a les 21 hores en les  plataformes habituals.

Aquest programa que s'emet per primera vegada, però es va gravar en gran part (no tot) abans que Solano i Tur fora podcast. 

 Parlen de malnoms i recuperen un dels temes que volíem tractar de tant en tant. Però «hi ha tantes coses de les quals parlar i no callar». 

Joan es preocupa dels rectors que encara porten sotana i de com pixen i això deriva en anècdotes de viatges per la Xina i els urinaris de canal. 

També recuperen un clàssic que no ho ha sigut: els estereotips al cinema americà i la teoria de com menjaven als 70 en les pel·lícules de Hollywood. 

I recomanen llibres de Dostoievski, perquè era un viciós del joc i per això va escriure El jugador en una nit.

També parlen de Bach, que tenia 16 fills i això els porta al patiment en el procés de creació i sense saber com a l'angelus valencià. I del sexe, o no. 

No està molt clar i de l'aparició de Ximo a la revista Lecturas. «Què ha passat amb les revistes del cor?», pregunten.