Una regidora de Cs es confon i penja una foto de Sarasol per a recordar El Genovés

per NLV

Política

Imatge de l'ara regidora de Ciudadanos amb el pilotari Sarasol
Imatge de l'ara regidora de Ciudadanos amb el pilotari Sarasol

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

La regidora d'esport i patrimoni de l'Ajuntament de Sueca, Celia Beltrán, ha sigut protagonista involuntària en les últimes hores a les xarxes socials. L'edil de Ciudadanos i ex del PP, ha publicat en el seu compte de Facebook una foto en la qual apareix ella mateixa amb altres persones i el pilotari Sarasol. El problema és que ho ha fet pensant que l'esportista de la foto era el recentment desaparegut Paco Cabanes 'El Genovés'. Els dos pilotaris són del mateix poble, eren amics i s'han enfrontat en moltes ocasions, però només Cabanes ha estat considerat com el millor pilotari de tots els temps.

«En esta foto estic amb el gran Paco Cabanes 'Genovés'. Mon pare, que era un enamorat de la pilota valenciana, em parlava molt d'ell», ha escrit la regidora d'esports per a acompanyar la foto.

Finalment, ha esborrat la publicació del seu mur de Facebook després que els seus contactes l'hagen advertida de l'error.