Piles programa una nova edició del seu recital de poesia i música en valencià

per NLV

Territori

VIII Recital de poesia i música en Valencià «Torre de Piles» 2021
VIII Recital de poesia i música en Valencià «Torre de Piles» 2021

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací.

El parc de la Torre de Piles acull el dissabte 7 d'agost, a partir de les 21 h, el VIII Recital de Poesia i Música en Valencià, que organitzen l'editorial saforenca Edicions del Sud i l'Ajuntament de Piles. L'acte d'enguany serà el segon que retrà homenatge al piler Salvador Tur Torregrossa, qui va participar en el recital des de la seua fundació i qui va faltar l'agost de 2019, just la mateixa vespra de la celebració de la sisena edició.

Tal com s'ha fet en les tres convocatòries anteriors, la nit del dissabte 7 d'agost servirà per a donar a conéixer el nom de la persona guanyadora del IV Premi de Poesia «Torre de Piles» i el títol de l'obra que serà publicada en la col·lecció «Paraules en silenci» d'Edicions del Sud.

En la present edició, rapsodes de diferents punts de la geografia valenciana llegiran poemes dels poetes valencians Marisol Moll (Polinyà de Xúquer, 1967) i Quim Sanç (València, 1992) i els poetes catalans Carles Jardí Pinyol (Tivissa, 1957) i Israel Clarà (Badalona, 1975). La part musical serà a càrrec de la Rondalla Agredolç, que obrirà i tancarà l'espectacle, i del cantautor del Canyamelar (València), Carles Enguix.